Pressemeddelelse: Zitcom opnår international certificering for informationssikkerhed

d. 15. april 2015 kl. 9.00
Cisco

Efter mere end to års intenst forarbejde er Zitcom nu certificeret efter den internationale standard for informationssikkerhed, ISO 27001 (27001:2013). Et uafhængigt revisionsfirma har varetaget certificeringen, der står som et bevis for Zitcoms vedvarende og systematiske arbejde med informationssikkerhed.

Efter mere end to års intenst forarbejde er Zitcom nu certificeret efter den internationale standard for informationssikkerhed, ISO 27001 (27001: 2013). Certificeringen blev udført af det hollandske certificeringsorgan EY CertifyPoint, som tidligere har givet den til store internationale virksomheder som Amazon WS, AT&T og Google.

Direktør for Zitcom, Pelle Martin Smidt, udtaler:

”ISO 27001 er én af de mest anerkendte internationale sikkerhedsstandarder, bl.a. fordi den omfatter virksomheden som helhed. Zitcom har fået den, fordi vi har de rigtige medarbejdere, systemer og processer til at håndtere cloud- og hostingløsninger i enterprise-klassen, og det er vi rigtig stolte af”.

Med certificeringen beviser Zitcom, at virksomheden på alle niveauer arbejder systematisk med informationssikkerhed. Bl.a. arbejder Zitcom med konkrete målsætninger som høj oppetid, hurtige svartider i kundeserviceafdelingen og færrest mulige systemfejl. Formålet er at kunne tilbyde markedets bedste og mest sikre cloud- og hostingløsninger.

Salgs- og produktansvarlig for Zitcom, Stefan Rosenlund, fortæller:

”For Zitcoms kunder og partnere er ISO 27001-certificeringen en garanti for, at deres cloud-og hostingløsninger følger best practice for sikkerhed og stabilitet. Når virksomheder i enterprise-klassen vælger at outsource deres it, vil de gerne have vished for, at deres værdifulde data er i gode hænder. Den vished kan vi give dem med ISO 27001”.

Foruden ISO 27001 er Zitcom certificeret efter ISAE 3402 type 2-standarden, der gives til it-servicevirksomheder, som over et helt kalenderår har bevist, at de arbejder professionelt med kontrolsikkerhed. Ligesom ISO 27001 bliver ISAE 3402 type 2 revideret én gang om året.

Læs artiklen i Skanderborg lokalavisen >

danmarksvej
+
datacenter
+
medarbejdere
+
logo
+

Kontaktoplysninger

stefan

Stefan Rosenlund
srn@zitcom.dk
+45 69 10 60 06

Hent pressemeddelelse som PDF