VMware Virtual Datacenter

Tilpasset it-forbrug – betal kun for de ressourcer, du bruger

Book et møde

Det leverer vi

Det kan du med et Virtual Datacenter

Store krav til it-infrastruktur

Fleksibilitet, skalerbarhed og størrelse er tre af de vigtigste krav, som en større virksomhed stiller til sin it-infrastruktur. Langtfra alle eksterne hostingudbydere kan imødekomme kravene, hvorfor flere virksomheder har valgt at investere i egne datacentre.
En dyr, men - indtil nu – nødvendig løsning.


Virtual Datacenter

Med et Virtual Datacenter imødekommer Zitcom større virksomheders behov for et selvdrevet datacenter - dog med den forskel, at det er langt billigere, mere stabilt og med den hurtigste time-to-action på markedet for cloud-løsninger.

Et Virtual Datacenter er en 100% selvadministreret pulje af serverressourcer, som du kan forme og fordele frit mellem et ligeså frit antal cloud-servere. Du får adgang til hjælp, råd og vejledning fra vores kompetente medarbejdere, samtidig med at du beholder installations-, tilpasnings- og konfigurationsmulighederne fra dit eget datacenter.zitcom datacenter billede 1

Altid optimal udnyttelse af hardwareressourcerne

VMware er verdens førende leverandør af virtualiseringssoftware - én af hovedingredienserne i et Virtual Datacenter. Med VMware bliver ressourcerne fra datacentrets enterprise-hardware (CPU, RAM, Netværk, Storage, etc.) altid fordelt optimalt ud over de forskellige servere. Derfor er du med et Virtual Datacenter altid garanteret løsninger af højeste kvalitet til en meget fordelagtig pris.


Skal vi være din professionelle og langsigtede IT partner?

Ring til os på 70 27 20 20 eller book et møde og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed - Helt uforpligtet!Tak for din henvendelse.
Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Noget gik galt!
Prøv at genindlæse, og udfyld formularen igen