Veeam Disaster Recovery

Backup af data til en offsite-lokation

Book et møde

Det leverer vi med Veeam Cloud Connect

Det får du med Veeam Cloud Connect

Hvad er Veeam Cloud Connect?

Veeam Cloud Connect er en Disaster Recovery-løsning, der henvender sig til virksomheder, der i forvejen anvender Veeam som backupløsning til on-premise eller hostede, virtuelle VMware- og Hyper-V-miljøer.

Veeam Cloud Connect giver dig mulighed for - simpelt og omkostningseffektivt – at lave en ægte offsite-backup af dine data - 100% separeret fra de data, der bliver taget backup af.

Alle backupdata bliver sendt og modtaget gennem en ny og sikker SSL-teknologi kaldet Cloud Gateway, der er specielt udviklet af Veeam.

Dine data og virtuelle miljøer gemmes i en dedikeret instans i vores revisionscertificerede (ISAE 3402 type 2) datacenter. Hvis det skulle blive nødvendigt, kan vi bruge backuppen til at genetablere hele dit virtuelle miljø - midlertidigt eller som en permanent løsning.

Opsætningen konfigureres lokalt, og den eneste interaktion, der er med backupudbyderen, er udveksling af de informationer, der skal bruges til opsætningen. Herefter kører løsningen 100% automatisk, sikkert og nemt.

Skal vi være din professionelle og langsigtede IT partner?

Ring til os på 70 27 20 20 eller book et møde og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed - Helt uforpligtet!Tak for din henvendelse.
Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Noget gik galt!
Prøv at genindlæse, og udfyld formularen igen