Om Combell og Sentia:

Combell og Sentia er selvstændige virksomheder, men er begge supporteret af den internationale kapitalfond Waterland, der igennem de seneste år har investeret kraftigt i den danske hostingbranche med flere lokale opkøb.

Combell blev den største mass hostingleverandør i Skandinavien, da de købte Zitcom Group (med brands som UnoEuro, ScanNet, Wannafind og Curanet) og DanDomain.

Med opkøbet af Surftown beskæftiger Combell Skandinavien 160 medarbejdere og betjener mere end 200.000 private og virksomhedskunder.


Om Surftown og Cohaesio:

Før transaktionen var Surftown og Cohaesio en del af det samme selskab med base i København. Surftown er specialiseret i webhosting, domæner og design af hjemmesider. Surftown håndterer mere end 120.000 domæner for sine ca. 50.000 SMV-kunder. Cohaesio er specialiseret i IT Outsourcing til store private og offentlige kunder med høje krav om sikkerhed, pålidelighed og agilitet

Rådgivere
Ejerne af Surftown og Cohaesio blev rådgivet af ABG Sundal Collier (M&A), Kromann Reumert (juridisk) og PwC (finansiel).

Waterland, Combell og Sentia blev rådgivet af Accura (juridisk) og Deloitte Transaction Services (finansiel due dilligence).


Pressekontakter


Stefan Rosenlund

Combell

Stefan Rosenlund
stefan.rosenlund@combell.group

Tel: +45 69 10 60 06


Frederik Schouboe

Cohaesio Group

Frederik Schouboe
freds@cohaesio.com

Tel: +45 27 15 01 60