Om team.blue

team.blue er en førende digital samarbejdspartner for virksomheder og iværksættere. Gruppen blev skabt i 2019 gennem en fusion af Combell Group og TransIP og tilbyder digitale værktøjer som hosting, email og applikationer til mere end 1,2 mio. kunder i Europa. Gruppen beskæftiger mere end 600 specialister med et klart mål om at forme den nyeste teknologi til stærke digitale løsninger til virksomheder i hele verden.

team.blue

Om TransIP Group

TransIP  Group har base i Holland og tilbyder managed og unmanaged internet- og forbindelsesløsninger via en række populære brands som bl.a. TransIP, Proserve, Signet, CloudVPS og VDX. TransIP Groups mantra er ”Make Advanced Simple”, hvilket den dagligt gør for mere end 400.000 kunder med digitale ambitioner.Om Combell Group

Combell Group blev stiftet i 1999 og er en førende digital samarbejdspartner for iværksættere og små virksomheder i Nordvesteuropa. Gruppen betjener ca. 800.000 kunder i Belgien, Holland, Danmark, Sverige og Schweiz og er blandt branchens førende målt på kundetilfredshed. Innovation, troværdighed og pålidelighed er en integreret del af gruppens DNA.