Om Zitcom

Vi skaber økonomiske fordele til vores kunder gennem en mere fleksibel, skalerbar og effektiv it-infrastruktur. Deres forretning - vores datacenter.

Zitcom udvikler, administrerer og servicerer professionelle hosting- og Cloud-løsninger for en lang række virksomheder og organisationer i Danmark.


Vores ambition er at levere løsninger, der både kvalitets- og servicemæssigt udmærker sig. Med 15 års erfaring i branchen ved vi nemlig, at kundetilfredshed plejer at gå hånd i hånd med leverandørens serviceniveau, tekniske kompetencer og kvaliteten af den hardware, som kundens løsning driftes på.


Kernen i vores forretning er et state-of-the-art datacenter, der er sikkert, stabilt og hurtigt nok til at leve op til kravene fra selv de mest kvalitetsbevidste kunder. Med vores højt certificerede medarbejdere støtter vi op omkring enhver type af hostingløsning og altid med en yderst kompetent rådgivning.

Et udvalg af vores partnere


NEM Forsikring logo
Kewill logo
Boligportal logo
Impact logo

Lasertryk logo
Wannafind logo
Curanet logo
NEXT logo

PDF-dokumenter

Beskrivelse

Senest opdateret

pdf

Årsrapport

31. maj 2016

Hent PDF
pdf

Sikkerhedspolitik

6. maj 2014

Hent PDF
pdf

Revision af it-sikkerhed – ISAE 3402 type 2

7. februar 2017

Hent PDF
pdf

Applikations- og middlewaredrift

10. februar 2014

Hent PDF
pdf

BFIH-certificering

25. maj 2017

Hent PDF
pdf

Gennemgang af datacenter

4. august 2014

Hent PDF
pdf

Certificeringsliste

12. oktober 2016

Hent PDF
pdf

Service Level Agreement

28. marts 2017

Hent PDF
pdf

ISO 27001 Certificering

31. marts 2015

Hent PDF

Historie


Da Zitcom i år 2000 så sin spæde start som et mindre, skanderborgensisk kælderforetagende, var der ikke mange virksomheder, der brugte tid og ressourcer på hosting- og Cloud-løsninger.

Det gør de nu.

I løbet af de seneste 15 år har Zitcom modtaget en lang række priser: Børsens Gazellepris i 2006, 2007 og 2011, Deloittes Technology Fast 500-pris for vækstvirksomheder i 2007 og Skanderborgs erhvervsudviklerpris i 2011.

Den primære årsag til, at Zitcom har kunnet levere en stabil vækst igennem alle årene, er, at vi har skarpt fokus på at drive en agil virksomhed, som altid formår at tilpasse sig udfordringerne fra et hostingmarked under konstant forandring.

De samme muligheder for at drive agil virksomhed giver vi til vores kunder gennem vores hosting- og Cloud-løsninger.

I juni 2017 blev Zitcom Group, moderselskab for Zitcom-brandet, købt af den belgiske hostinggruppe Intelligent.

Læs pressemeddelelsen her: Zitcom Group bliver en del af IntelligentGazelle 2006 Gazelle 2007 Gazelle 2011 Deloittes Skanderborg Erhvervsudvikling

Vision og målsætning


Zitcoms overordnede vision afhænger i høj grad af den holdningsændring, som langsomt, men gradvist, finder sted hos flere og flere virksomheder.

For mange virksomheder er tanken at outsource egne servere eller hele sit datacenter (inkl. drift) til tredjepart stadig fjern, og kun ved at levere kvalitetsløsninger til vores eksisterende kunder kan vi få flere virksomheder overbevist om fordelene.

Zitcoms mere kortsigtede målsætning er at være blandt markedets bedste og mest efterspurgte leverandører af specialtilpassede, forretningskritiske og virtualiserede hostingløsninger.

Konkret betyder det, at vi teknisk, innovativt og servicemæssigt hele tiden skal være på forkant og helst foran konkurrenterne.


Zitcom A/S omsætning for hostingaktiviteter i mio. DKK

graf