Meebox bliver en del af Zitcom Group

d. 6. december 2016 kl. 11.00
meebox
Pressemeddelelse:

Hostingkoncernen Zitcom Group har foretaget et strategisk opkøb af Meebox Aps. Med overtagelsen får Meebox Aps, der også omfatter brandet Cloud.dk, ny ledelse og flere ressourcer til at levere hosting- og cloudløsninger i særklasse.

Hostingkoncernen Zitcom Group har med sin investering overtaget ejerskabet af Meebox og Cloud.dk, der leverer hosting- og cloudløsninger til små og mellemstore virksomheder.

Transaktionen betyder, at Stefan Rosenlund, direktør for Zitcom Group, får ansvaret for Meebox og Cloud.dk. De to tidligere ejere, Patrick Theander og Anders Eiler, fortsætter i nøglepositioner i Zitcom Group, hvor de får mulighed for at bygge videre på deres arbejde med Meebox og Cloud.dk.


stefan rosenlund

"Vi er enormt glade for at kunne tilføje Meebox og Cloud.dk til vores portefølje af hostingvirksomheder. Zitcom Group har en klar ambition om at vækste det danske hostingmarked til nye højder, og vi ser Meebox og Cloud.dk som en vigtig brik i den mission. Vi er samtidig glade for at kunne tilføje Patrick og Anders til vores dygtige hold. Sammen tror jeg, at vi kan gøre store ting for dansk hosting i fremtiden”, siger Stefan Rosenlund.


Meebox’ nu tidligere direktør, Patrick Theander, glæder sig også til det nye samarbejde:


Patrick Theander

Anders og jeg har længe gået med ideer og visioner for, hvad vi kunne drive Meebox og især Cloud.dk til, og vi ser en masse uforløste muligheder i det danske marked. Det har været vigtigt for os at finde en ejer, som forstår hostingmarkedet og deler vores værdier og entusiasme for fremtiden. Vi glæder os enormt meget til at kunne fokusere på det, vi gør bedst, og indfri vores visioner sammen med Zitcom og Stefan”, siger Patrick Theander.zitcom group

Om Zitcom Group

Zitcom Group er moderselskab for en lang række virksomheder i Danmark, der alle henvender sig til hver sin målgruppe på det danske marked for hosting- og cloudløsninger.

Zitcom Group A/S betjener mere end 100.000 private og virksomhedskunder og har igennem mere end 15 år fremvist en stabil vækst i både omsætning og indtjening.

Zitcom Group beskæftiger 75 medarbejdere og omsætter årligt for DKK 175 mio.

www.zitcom.dk


Meebox logo

Om Meebox ApS

Meebox, der også ejer og driver Cloud.dk, er en dansk startupvirksomhed fra 2010, der tilbyder web- og cloudhosting til små- og mellemstore virksomheder, iværksættere og private.

Meebox udmærker sig med højt serviceniveau, løsninger af høj kvalitet og lave priser.

Meebox leverer i dag hostingløsninger til over 17.000 kunder.

www.meebox.net


Vil du vide mere?

Stefan Rosenlund

Stefan Rosenlund

CEO

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet af denne pressemeddelelse, er du mere end velkommen til at sende mig en mail.

Send mail