Kompetencer og faglig udvikling

Få et fagligt boost

Har du ambitioner om at vokse, hjælper vi gerne. Vi udvikler nemlig ikke bare hostingløsninger i topklasse – vi udvikler også vores faglighed og kompetencer. Bl.a. deltager vi i flere konferencer, som f.eks. Microsoft Ignite, Microsoft WPC (World Partner Conference), Cisco Live, VMworld og World Hosting Days.EN DIGITAL LEGEPLADS

I front med de nyeste teknologier

Kunne du tænke dig at arbejde med spændende teknologier? Hos Zitcom får du rig mulighed for at slå dig løs på den digitale legeplads, hvor du kan få lov at arbejde med et væld af nye teknologier.


Og der er nok at lege med. Vi nævner f.eks. bare lige:


  • 12.500+ virtuelle servere

  • 418.000+ registrerede .dk-domæner

  • 10 PB+ data lagret i datacentre

7 fordele ved at arbejde hos Zitcom
smukfest zitcom
Socialt samvær

1. Er du til Smukfest og ølbowling?


Vi kan godt lide at have det sjovt sammen – også efter arbejde. Hvert år i august tropper vi talstærkt op i Bøgeskoven til fadbamser og fed musik til årets Smukfest. Derudover har vi haft ginsmagning, været til DM i Hyggebold, holdt grillaften med Weber, kørt gokarts og meget mere.

zitcom karriere - socialt samvær
Trivsel og velvære

2. Vink farvel til spændinger, skader og sygdom


Vi får jævnligt besøg af en fysioterapeut, som kan hjælpe dig af med ømme muskler, dårlig holdning eller hvad end der plager dig. Har du brug for yderligere hjælp, har vi en sundhedsforsikring, du altid kan benytte dig af.3. Din bil kan også blive forkælet

Er bilen blevet snavset til, kan du få vasket den hos os – både udvendigt og indvendigt. Du tilmelder dig bare vores bilvaskordning, booker en tid, afleverer nøglerne i receptionen om morgenen, og når du skal hjem igen, kan du køre fra kontoret i en ren, nyvasket bil.4. Forbrænd fredagskagen hos os

Indrømmet. Der serveres tit kage på Zitcoms kontorer. Men heldigvis har vi et fuldt udstyret motionsrum, hvor vi kan svede den ud igen. Fitnessrummet kan du bruge, lige når du vil – også i weekenderne. Og det er selvfølgelig gratis.5. Slip for at gå sulten hjem

Vi garanterer, at din mave bliver tilfredsstillet hver dag – både middag og evt. aften. Ud over frokost har du nemlig mulighed for at købe aftensmaden med hjem – direkte fra kontoret. Så slipper du for at bruge tiden derhjemme på at svede over kødgryderne.

Zitcom karriere billede collage
Kollegaer i arbejdstiden - Venner i fritiden

6. Fra skrivebord til slyngelstue


Når fyraften nærmer sig, eller der er festlige arrangementer på programmet, er der åbent i vores helt egen slyngelstue. Her kan du tæske kollegaerne i bordfodbold, få en øl i baren eller slappe af i sofaen til et spil PlayStation med eller uden Virtual Reality-brillerne.

zitcom kaffemaskine

Vi ❤ kaffe

7. Ikke en hvilken som helst kaffe


De siger det sikkert alle sammen, men hos os får du revolutionerende god kaffe.
Vores Scanomat TopBrewer brygger en perfekt kop kaffe – eller latte, cappuccino, espresso, kakao eller hvad end der nu frister ganen – hver gang.
Kom selv forbi og prøv.


Vil du selv opleve fordelene?


Se vores ledige stillinger her

Zitcom i tal190


kollegaer får du

31


år er vi (i gns.)

5


års anciennitet har vi (i gns.)

100%


stolte over det vi laver

Sådan er det at arbejde hos os

Nerd alert: Vi har passion for faget


Når du siger ’hej’ til os, siger du ’hej’ til et hold fyldt med passionerede nørder. Vi brænder for vores fag og det, vi laver – hvad enten det er i drifts-, salgs- eller supportafdelingen.

Vi kan lide at omsætte vores faglighed til brugbar viden, som vi meget gerne lærer fra os. Og vi er bestemt ikke blege for at vise faglig stolthed og ejerskab, når tingene lykkes.

 

Få plads til at vokseFor os er det ikke så vigtigt, hvad du har med i bagagen – så længe du er frisk på at proppe mere i. Ønsker du personlig og faglig udvikling, lover vi at levere ingredienserne.

Du får mulighed for at tage på kurser og seminarer, sparre med dine kollegaer og selvfølgelig deltage i projekter, som du synes, er spændende. Vi giver gerne ansvaret til dem, der vil have det.

Det fedeste ved Zitcom er, at man hurtigt får lov at stå på egne ben. Og så har vi det sjovt - både i og uden for arbejdstiden.

- Emil Stahl, Systemadministrator

Zitcom er et rart sted at arbejde, fordi man får lov til at løbe med gode ideer, og der er ingen direktørgange, kun søde kollegaer.

- Signe Møllevang, HR


Vi søger nye kollegaer

Vi har brug for dig

Vi har +250.000 kunder fordelt over brands som Wannafind, ScanNet, DanDomain, UnoEuro, Curanet, SmartWeb og Cloud.dk.

Vores mission er at levere hosting- og cloudløsninger, der skiller sig ud fra mængden, både hvad angår kvalitet, kundeservice og kundetilfredshed.

Det betyder, at vi hele tiden er på udkig efter dygtige hænder, der kan hjælpe os med at løfte opgaven. Er det dig?

Se ledige stillinger her