Hosted Exchange

Administrér e-mails, kalender og kontakter på en professionel og effektiv måde

Book et møde

Det får du med Hosted Exchange

Fordele med Hosted Exchange

Hvad er Hosted Exchange?

Hosted Exchange lader dig administrere dine e-mails, din kalender og dine kontakter på en professionel og effektiv måde - et uundværligt værktøj for virksomheder, der ønsker at effektivisere sin kommunikation og arbejdsgange.

Med Hosted Exchange kan du og dine kollegaer synkronisere og dele jeres e-mails, kontakter og kalendere med hinanden på tværs af forskellige enheder som fx mobiltelefonen, tablet, arbejdscomputeren og hjemme-pc’en. Så længe du har internetadgang, vil du via webmail kunne tilgå dine e-mails fra enhver lokation og enhver enhed.


Sådan fungerer Hosted Exchange

Hosted Exchange sikrer, at alle e-mails, kontakter og kalenderaftaler altid er synkroniseret på tablet, telefon og computer. Selv om du vælger at anskaffe en ny telefon eller computer, vil du altså fortsat have adgang til dine Exchange-data. Da servicen er hosted og tilkøbt as-a-service, slipper du desuden for besværet med at drifte, opdatere og vedligeholde platformen.


Skal vi være din professionelle og langsigtede IT partner?

Ring til os på 70 27 20 20 eller book et møde og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed - Helt uforpligtet!Tak for din henvendelse.
Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Noget gik galt!
Prøv at genindlæse, og udfyld formularen igen