Citrix Desktop-virtualisering

Brug dine Windows-applikationer hvor og når du vil

Book et møde

Det leverer vi med Citrix

Det kan du med Citrix

Hvad er Citrix?

Citrix er en virtualiseringsløsning til Windows-applikationer. Med Citrix bliver virksomhedens Windows-applikation tilgængelig som en streamingbaseret internetservice, som du kan tilgå fra lige præcis den enhed, der passer dig - PC, Mac, mobil eller tablet.


Teknik og funktionalitet

For at bruge Citrix kræver det, at du har adgang til internettet og Citrix-softwaren installeret. Fra din enhed vil du kunne tilgå alle virksomhedens programmer - også selvom din enhed under normale omstændigheder ikke understøtter det.

Rent teknisk sker det ved, at vi virtualiserer og pakketerer din virksomheds applikationer og gemmer dem på en centraliseret server i vores datacenter. Fra et kontrolpanel vil it-administratoren herefter kunne opsætte, hvilke brugere der skal have adgang til hvilke programmer.


Virtualisering

Da applikationerne kører i et virtuelt miljø direkte på din enhed, er hastigheden ikke afhængig af enhedens hardware. Applikationerne kan derfor sagtens køre på ældre maskiner og mobile enheder. Hvis du ønsker at arbejde offline, er det også muligt at tage filer og dokumenter med dig.

Skal vi være din professionelle og langsigtede IT partner?

Ring til os på 70 27 20 20 eller book et møde og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed - Helt uforpligtet!Tak for din henvendelse.
Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Noget gik galt!
Prøv at genindlæse, og udfyld formularen igen