Applikationsdrift

Best practice drift af dine forretningskritiske applikationer

Book et møde

Det får du med Applikationsdrift

Fordele med Applikationsdrift

Hvad er Applikationsdrift?

Applikationsdrift betyder, at det er Zitcom, der påtager sig driftsansvaret for din(e) applikation(er). Det kan fx være slutbrugerapplikationer som Sitecore, Umbraco og Microsoft Dynamics Navision eller applikationer, som du har fået specialudviklet af tredjepart.

Da applikationen ligger på vores servere, slipper du for besværet med at opdatere, vedligeholde og performanceoptimere. Det giver dig tid til at fokusere på kerneforretningen og mindre rutineprægede it-opgaver som fx udvikling.


Garanti for best practice

Hos Zitcom følger vi best practice for applikationsdrift. Alle opdateringer og systemændringer gennemføres fra central hold, og uden at du mærker det i det daglige arbejde.

Forskellen på Applikationsdrift og Proceduredrift er, at du med sidstnævnte selv definerer, hvordan applikationen skal driftes, evt. i samarbejde med en ekstern softwareleverandør. Med Applikationsdrift er det vores procedurer, der følges.

Skal vi være din professionelle og langsigtede IT partner?

Ring til os på 70 27 20 20 eller book et møde og hør mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed - Helt uforpligtet!Tak for din henvendelse.
Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Noget gik galt!
Prøv at genindlæse, og udfyld formularen igen